MIKULÁŠSKY BALÍČEK


Na našom mikulášskom BloggerMeete si každá z nás okrem Secret Santu odniesla aj takýto štedrý balíček kozmetiky od Avonu.
A keďže množstvo týchto kozmetických produktov už mám vyskúšaných, nemusím s nimi „absolvovať“ testovačku a rovno vám ich môžem predstaviť.

Ako prvá v balíčku zažiarila zlupovacia pleťová maska s pravým zlatom. Túto ja používam už dlhšie a keďže preferujem zlupovacie masky pred zmývateľnými, tak patrí medzi moje obľúbené. Pleť zanecháva príjemne hladkú, vyčistenú a obnovenú.


Pokožku, no v tomto prípade rúk, zjemňuje hydratačný krém na ruky Encanto Irresistible s príjemnou sladkastou vôňou. Má ideálnu hustotu a pekne sa vstrebáva bez nejakého mastného efektu, čo kvitujem. V kombinácii pre starostlivosť sme dostali aj telový sprej Encanto Irresistible, na ktorý sa teším. Ak sa mám priznať, momentálne voňavky bežne používať nezvyknem, no oveľa radšej siaham po telových sprejoch, ktorých nikdy nie je dosť a ovocné vône sú tie moje. Výrazne parfumovaný telový sprej s vôňou malín a frézie bude preto patriť k mojim najpoužívanejším a s krémom na ruky vytvoria dokonalé combo.


Čo sa týka pleťových prípravkou, ďalším v balíčku bol nočný krém distillery s molekulami kyseliny hyalurónovej. Rad týchto nových produktov distillery je vegánsky, bezalkoholový a bezzápachový, čiže nijak nedráždi pleť. Tieto výrobky som ešte neskúšala a ešte si na ne chvíľku počkám, pretože práve používam iné krémy od Avonu, ktoré som vám spomínala v článku TU. No veľmi sa mi páči jeho „vodová“ gélová konzistencia, podobne ako pri predošlom „avoňáckom“ nočnom kréme.

Medzi darčekmi nesmel chýbať ani lak na nechty a to konkrétne s lesklým gélovým efektom. Ja tieto laky veľmi dobre poznám a minimálne tak polovicu všetkých odtieňov už doma mám a preto mi tento barbie rúžový dopasuje do zbierky. Konkrétne ide o Pink On Fleek s dobrou pigmentáciou a pekným krytím, ktorému neodolá žiadna milovníčka ružovej.


Nakoniec tu ešte mám rúž na pery Epic Lip rovno v dvoch odlišných odtieňoch. Jedným z nich je Extreme Mauve v sýtej ružovo-červenej farbe a Blue Suede v tmavomodrej. Tým prvým nikto nič nepokazí a modrá, ktorá je trošku netradičná je pre extravagantnejšie typy. Avšak ja veľmi rada skúšam novú farby a experimentujem čo sa rúžov týka, takže ani tento modrý sa medzi tými nezvyčajnými nestratí a už čaká na svoju príležitosť. Rúže okrem toho majú intenzívnu farbu, hydratujú a nevysúšajú pery, čo mi vyhovuje.

Žiadne komentáre