NIEČO O MNE

Ahojte, rada by som vás privítala na mojom blogu! ❤

Volám sa Michaela (Pavlíková) Halásová, mám 28 rokov, pochádzam a žijem v Košiciach. 5 rokov som navštevovala bilingválne gymnázium v Košiciach so zameraním na španielský jazyk, no moje kroky sa potom vybrali úplne iným smerom. Momentálne som vyštudovala na Technickej univerzite v Košiciach a po zoštátnicovaní bakalárskeho stupňa v odbore Pozemné stavby a architektúra, som pokračovala v štúdiu na inžinierskom stupni so zameraním na Technické zariadenia budov. 😄


Po tom, čo som ako malá dievča najradšej chodila oblečená v športovom, dnes milujem módu a najradšej nosím sukne a šaty, taký menší protiklad. Rok čo rok, stúpalo číslo na dverách triedy základnej školy, som častejšie siahala po dievčenských kúskoch oblečenia. Začala som sa viac zaujímať o vizáž a celkový vzhľad a tak z malého „chlapčaťa“ vyrástla veľká slečna (vlastne už pani). Môj život okrem rodiny, psíka Monty-ho, manžela Mareka a nášho malého synčeka, tvorí plná skriňa handmade kúskov z pod rúk mojej maminy, kde patria hlavne obľúbené šaty a sukne, ktoré budete môcť vidieť v mojich outfitoch. Poznávacím znamením u mňa je, že z domu nepôjdem bez nalakovaných nechtov a rúžu na perách.


Články sa snažím písať o všetkom čo ma zaujme a mohlo by vzbudiť pozornosť aj u vás. Týkajú sa módy, bežného života, beauty, vizáže a celkového vzhľadu, občas sú orientované aj na svadbu a svadobné prípravy a v neposlednom rade na stavbu a zariaďovanie bývania. Najnovšie však píšem o témach, ktoré majú nieco spoločné s bábom a pridávam niečo viac z nášho života orientovaného okolo neho. Dúfam, že vás niečo z toho zaujme a budete s radosťou čítať moje príspevky.

Verím, že sa vám tu bude páčiť! :)

Žiadne komentáre