NÁKUPY ONLINE


Hodiny strávené v nákupnom centre teraz strieda rovnaký čas surfovania na rôznych eshopoch. Táto mánia začala naberať na obrátkach s príchodom karanténnych opatrení a ľuďom to tak nejak ostalo. Jednoducho, ľudia sú pohodlní, čo i len chodiť do obchodov.

Nikdy som nepatrila k tým, ktorý nakupujú všetko cez internet. Rada si veci reálne poobzerám, ochytám, vyskúšam a až tak sa rozhodnem. No čím som staršia a pri množstve rodičovských povinností, na brázdenie obchodov času veľa neostáva, to mi určite potvrdí zrejme nejedna mamička a tak aj ja oveľa častejšie nakupujem práve cez internet.

 

To čo ma vždy najviac odrádzalo na eshopoch, bolo komplikované vracanie tovaru, veľkosti, ktoré nezodpovedali klasickej konfekcii a kvalita materiálov. Na stránke Astratex je to o niečo jednoduchšie. Primárne tu nájdete spodnú bielizeň prevažne, no nie len, pre dámy. Poradca veľkostí vám zaručene vypočíta tú ideálnu pre vás a hoci sa vám to na prvý pohľad nemusí zdať správne, ako som tomu úplne neverila ani ja, môžete si objednať hneď niekoľko rôznych kúskov, ktoré po vyskúšaní v pohodlí domova viete bezplatne vrátiť, čo hodnotím ako najväčšie plus.

 


Musím povedať, že výpočet podľa Astratex tabuliek naozaj sedel najlepšie a aj keby nie, okrem vrátenie je bezplatná aj výmena tovaru, čo je hneď druhý plusový bod. A aby som nehovorila len o dámskom spodnom prádle, nájdete tu aj množstvo plaviek, ktoré sa v najbližších mesiacoch budú hodiť. Veľkosti od výmyslu sveta a rovnako je to aj pri dizajnoch od nenápadných, až po rôzne úlety. Medzi oblečením nájdete aj tie najpohodlnejšie teplákové súpravy a ďalšie dámske aj pánske oblečenie, prémium značky a niečo aj pre deti. 


Viete, aby ste sa mali na čo vyhovoriť, keď vám príde domov veľký balík, nezabudnite prihodiť zopár kúskov aj chlapovi a deťom. Nikto potom nebude riešiť, koľko toho prišlo pre vás, keď si v balíčku nájde každý, čo to pre seba.


 Bonnet.ka


Spolupráca s Astratex 

Žiadne komentáre