ZIAJA GDANSKIN


To, že je Poľsko mojou srdcovou záležitosťou už isto viete. Chodíme tam niekoľko krát do roka a celkovo som nadšená všetkým čo tam vidím. Podobne ma nadchla aj kozmetika Ziaja vyrobená práve v tejto krajine.

O značke Ziaja som počula už skôr, no vyskúšala som ju až nedávno a zatiaľ jej nemám čo vytknúť. Z ich produktov som si vykladala základnú skin care rutinu na každý deň z rady GdanSkin a na jednotlivé produkty som bola veľmi zvedavá.



Na začiatok by som vyzdvihla hlavne hygienické balenie. Každý produkt má vytláčací obal čo ja uprednosňujem oproti klasickým otváracím kelímkom, pretože si vďaka tomu nezanášam baktérie a špinu do vnútra. Poďme ale teda na obsah. Ráno začítam hydratačným krémom s morským kolagénom a SPF15, ktoré som sa ja osobne zatiaľ samostatne nenaučila používať a tak je pre mňa v kréme plusom. Krém má príjemnú konzistenciu, dobre sa rozotiera a pokožku zanecháva dostatočne hydratovanú a pružnú po celý deň, čo je presne to, čo som potrebovala, keďže sa počas dňa v čase rúšok nezvyknem tak pravidelne líčiť.


 Ako ďalší produkt tu mám hydrogélovú masku z rovnakej rady. Vo väčšíne prípadov poznáme masky, ktoré sa na pleť aplikujú, nechajú istý čas pôsobiť a následne zlupujú, alebo zmývajú z tváre. Táto je o niečo iná a po aplikácii sa necháva vstrebať a nie je potrebné ju nijak dávať dole, čo je podľa mňa výhoda, keďže sa produktom nijak neplytvá. Maska pleť upokojuje a hĺbkovo vyživuje, čo moja pleť po dovolenke rozhodne potrebuje. Používam ju niekoľko krát do týždňa v kombinácii s ďalšími produktami tejto rady.


Anti-ageing booster je jedným z must have produktov dennej, ale aj večernej starostlivosti o pleť. Takisto obsahuje morský kolagén a má hneď niekoľko spôsobov použitia. Buď ho viete aplikovať na pleť samostatne ako sérum, alebo ako booster pleťových krémov po zmiešaní malého množstva denného/nočného krému s pár kvapkami séra, ktoré klasicky rozotriete na pleti. Ja ho používam samostatne pred nočným krémom, ktorý rovnako ako aj už spomenuté produkty pleť hĺbkovo hydratuje a zanecháva ju pevnú a pružnú. Celkovo mi táto rada GdanSkin produktov úplne vyhovovala pre moju normálnu až miestami suchšiu pleť, výborne ju hydratovala a nezanechávala pocit mastnoty, ani lepivosti.



Spolupráca so Ziaja

Žiadne komentáre