ŠTETCE NA LÍČENIE


Sviatky zbehli ako voda a ani sme sa nenazdali a už tu máme nový rok. Ja už som opäť v plnom nasadení v práci, kedy som rada, že sa ráno stihnem obliecť a sadnúť do auta. O líčení hovoriť ani nebudem, pretože odkedy pracujem, vždy radšej privítam minútu, či dve dlhšie v posteli, než skoré vstávanie počas týždňa a dávanie sa dokopy.


Aj kvôli tomu, mi už tie spomínané sviatky prišli celkom vhod. Konečne som mala trošku viac času na seba a mohla som sa aspoň sporadicky nalíčiť a premeniť tak na "úplne" iného človeka. Určite aj vy poznáte ten pocit čerstvo umytých vlasov, novej manikúry, alebo práve fresh make up-u, s ktorým pozdvihneme naše črty, prípadne skryjeme to, čo nás práve trápi. A keďže času bolo o niečo viac, ja som mala konečne možnosť skúsiť rôzne druhy kozmetických štetcov, s ktorými si môžete vyčarovať krásny make up aj vy. Rozhodla som sa teda vyskúšať štetce značky Real Technique, ktoré predstavujú veľmi dobrú kvalitu za priaznivé ceny a nájdete ich na eshope Elnino.sk .


Prvú vec, ktorú si popravde všímam na rôznych produktoch a nemusí sa to týkať vyslovene len kozmetiky je obal. Áno aj ten, alebo skôr hlavne ten predáva a tak boli tieto štetce jasná voľba. Krásne elegantné rukoväte, príjemná farba, ale aj ombre efekt na štetinkách ma presvedčili o tomto výbere. Teraz bol ešte rad na praktickosti a využití. U týchto štetcov sa mi páči ich rôznorodosť. V jednom balení máte hneď "základnú sadu" na make up a to štetec na make up, kontúrovací štetec, tenší štetec na rôzne detaily a úpravy, štetec na púder a ako bonus púzdro, v ktorom môžete štetce doma skladovať. Odporúčam vám si k tejto sade prihodiť ešte štetec na korektor, aby ste si ich nemuseli počas líčenia čistiť, či striedať a na bežné líčenie v domácich podmienkach ste určite a isto vybavené.


Ak sa ale na líčenie pozrieme z cestovnej strany, všetky naše kozmetické produkty sa nám nikdy so sebou určite nechce vláčiť. Takýto make up, onaký odtieň na miešanie, rôzne korektory a kontúry, či niekoľko druhov púdrov a highlighterov. Vo väčšine prípadov, si so sebou na cesty alebo dovolenky snažím vziať čo najmenej produktov a vykúzliť jednoduchý make up zo základných produktov a preto by som si so sebou niekoľko štetcov rozhodne nebrala. Pre takýto prípad som objavila multifunkčný, 3v1 štetec od Real Technique, ktorý vie čiastočne zastúpiť všetky spomínané kúsky zo sady. Vďaka trom polohám a posúvanie, z neho môžete vyčarovať štetec na make up, na púder, ale aj rýchly kontúrovací štetec. Praktické a jednoduché riešenie každú z nás.


Kozmetické štetce na líčenie radím v mojom prípade k veľmi užitočným pomocníkom, akými sú aj hubky, alebo kefky na make up.
Okrem toho, že s nimi viete lepšie produkty zapracovať do pleti, nezašpiníte si ani ruky, ktoré ja veľmi rada na líčenie nepoužívam.

Bonnet.ka

Spolupráca s
El nino

Žiadne komentáre