TIP NA DARČEK


Už po našom prvom spoločnom fotení s Marekom som si chcela dať spraviť fotoobraz no stále som váhala, kde to dať tlačiť, akú veľkosť zvoliť, ako to bude s kvalitou a či sa mi výsledný produkt bude páčiť, keďže to nie je úplne najlacnejšia záležitosť.
Dostala som odporúčanie na Sall Digital CZ a tak som sa odhodlala, že ich služby vyskúšam.

Pre mňa, ako naozaj nerozhodného človeka čo sa „nákupov“ týka a rozhodovania čo vybrať, bez toho aby som sa s niekým dopredu poradila, bol už len výber fotky obrovskou dilemou. Po fotení s Klaudiou sa nám dostalo do rúk vyše 100 výsledných fotiek, z ktorých som si musela jednu vybrať.  Keďže som chcela aby to bolo aj také prekvapenie pre Mareka, jeho som sa na výber samozrejme opýtať nemohla. Veľmi dlho som váhala nad fotkami a mala som pár favoritov, ktorých som teda dopodrobna skúmala. Som chorobný detailista a stačí, že sa mi nepáčila nejaká vráska na tvári alebo krivo zatočený vlas a vedela som, že by som z toho bola nervózna stále, čo by som na výsledný obraz pozrela.  Áno, viem, že túto moju chybu by si nikto reálne ani nevšimol, no mne by to nedalo pokoj a tak som tri dni stále dokola porovnávala asi 4 fotografie a lámala si hlavu, ktorá bude tá najlepšia pre tlač. Nakoniec popravde (za mňa) aj tak rozhodla veľkosť fotky, kvôli veľkosti tlače fotoobrazu.


Čo sa týka celkovej prípravy obrázka na tlač je to veľmi jednoduché a dovolím si povedať, že to zvládne naozaj každý. Na internetovej stránke si viete stiahnúť aplikáciu SaalDesigner, v ktorej si následne nastavíte všetko od produktu, o ktorý máte záujem až po výber materiálu a veľkosti obrazu. Ja som sa rozhodla, že keď už tak poriadne a zvolila som si fotoobraz vo veľkosť 75x50 cm a s malou dušičkou som dúfala, že to bude naozaj stáť za to. Podľa predpokladaného dodania objednávky mal balíček doraziť do nejakých 6 dní, čo mi prišlo celkom rýchlo. Na moje prekvapenie doručenie prišlo už na tretí deň a ja som sa nemohla dočkať kedy konečne rozbalím krabicu. Všetko bolo krásne zabalené a s expresným dodaním ako bonus. Výsledný fotoobraz bol nad moje očakávanie. Krásne farby, ostrosť a kvalitný drevený rám taktiež prekrytý fotoplátnom. Veľmi kvalitné a prvotriedne prevedenie, ktoré môžem len odporučiť všetkými desiatimi.



Žiadne komentáre