SVADOBNÁ FOTOKNIHA

fotokniha

Začiatkom roka, som nám dala vyrobiť fotoobraz, ktorý ste mohli vidieť TU a zožal veľký úspech. Rozhodla som sa v tejto tradícii pokračovať ďalším „foto produktom“, teraz s našimi krásnymi svadobnými portrétmi.  Opäť som dostala príležitosť od Saal Digital, vyskúšať fotoknihu. Keďže som s ich službami už mala skúsenosť, vedela som čo čakať a na akú kvalitu sa viem spoľahnúť.


Ako aj pri predošlom produkte, celá príprava prebiehala v ich programe Saal Designer, kde som si svoju fotoknihu mohla vyskladať buď podľa seba, automaticky vytvoriť alebo zvoliť niektorú z predpripravených šablón a sama si ju doupravovať. Ako je už u mňa zvykom, vybrala som si prázdnu šablónu a celú knihu vytvorila sama. Keďže sme chceli mať takúto pamiatku na viacero našich fotografií, zvolila som si klasickú hrúbku strán, aby nám tam ich vošlo viac, no počty si viete stále prispôsobiť ešte aj počas vyskladania fotoknihy a „klasický“ formát 28x19 cm mi prišiel najlepšou voľbou, či už z hľadiska prezerania knihy alebo uloženia.

fotokniha

Dlho som sa nevedela rozhodnúť, aký druh papiera zvoliť, no nakoniec som si vybrala matný fotopapier, s jemnou štruktúrou bez otlačkov prstov a tak isto som volila aj matnú obálku knihy. Výhodou pri týchto fotoknihách je plochá väzba (layflat), ktorá pri fotkách väčších ako na jednu stranu, danú fotografiu nerozdelí ale krásne prepojí na oboch listoch.

fotokniha

Čo sa týka doručenia bolo opäť expresné. Hoci v objednávke bolo predpokladané doručenie do 9 dní od objednania, vedela som, že to takto dlho trvať nebude a preto som sa z fotoknihy tešila už o 2 dni. Tak ako v prvom prípade, aj teraz bolo všetko krásne zabalené a rýchlo doručené. Ak fotoknihu, tak Saal Digital. 

fotokniha

Žiadne komentáre