POZNÁTE BEAUTY OF JOSEON?

 

O kórejských ženách je známe, že si potrpia na svoj vzhľad a dokonalú pokožku. Čím sú staršie, tým sú krajšie a mladšie vyzerajúce. A povedzme si pravdu, čo by za to dala nejedna slovenka, aby v zrelom veku vyzerala ako mladá dvadsiatka s pleťou bábiky. Áno, aj by som za to vraždila a práve preto, sa konečne začínam o svoju pleť starať o niečo dôkladnejšie.

Moja doterajšie skin care nebola žiadna výhra a o pravidelnosti tu úplne tiež nemôžem hovoriť. Množstvo produktov mi konzistenciou nevyhovovalo a stále som mala pocit, že chyba je asi vo mne. Buď sa mi zdali veľmi lepkavé, alebo mastné, či zaťažujúce a výsledky sa tiež nedostavili také, ako som očakávala.

 

 

 

Som šťastná, že som konečne aj ja narazila na kórejskú kozmetiku, o ktorej som už síce veľa počula, ale osobnú skúsenosť som s ňou nemala, teda až doteraz. Ako som už spomínala, trend východnej krásy spočíva v bezchybnej pleti a nestarnúcom vzhľade. Preto si ženy potrpia na kvalitnú kozmetiku s tými najlepšími zložkamia. Výrobcovia investujú veľké množstvo financií do vedy a výskumu, aby svojim klientkám poskytli len to najlepšie, čo trh ponúka a očividne im to funguje. Ja som mala možnosť zatiaľ vyskúšať len značku Beauty of Joseon, no z ich produktov som nadšená. Táto kozmetika obsahuje množstvo výťažkov z rôznych rastlín a ďalšie tradičné kórejské zložky, bez zbytočnej umelej parfumácie a farbív.

 

 

 

Prvým z produktov, ktoré som mala možnosť vyskúšať je peeling, s ktorým som sa u nás ešte nestretla. Väčšinou poznáme klasické "mechanické" peelingy s rôzne veľkými zrniečkami, ktoré "obrúsia" pleť a vy máte pocit, že ste si týmto spôsobom zbrúsili všetkú odmretú kožu, či ešte kúsok viac. Tento peeling je však iný a doslova prekvapujúci. Šetrné zloženie bez zrniečok je vhodné aj pre citlivý typ pleti, ktorú zbaví odumretých buniek pokožky bez podráždenia. Na suchú pleť nanesiete malé množstvo pruduktu gélovej konzistencie a masírujete, pokiaľ sa vám nezačne zhlukovať a vytvorí "gumené žmolky", ktoré z pleti opláchnete vodou. Na takto pripravenú pleť aplikujete hydratačné a upokojujúce sérum s obsahom zeleného čaju a panthenolu, rovnako vhodné aj pre aknóznu pleť, pretože zjemňuje začervenanie a podráždenie. Ja toto sérum používam každý deň, ráno aj večer, ako súčasť mojej rutiny. Nelepí, rýchlo sa vsiakne a moja pleť je pripravená na ďalší krok v starostlivosti.

 

 

 

Ako posledný, no úplne najlepší, tu mám Dynasty hydratačný krém. To je to, čo si moja čiastočne vysušená a nehydratovaná pleť žiadala. Krémik pleť vyživí, rozjasní a posilní, čo som už veľmi dlho potrebovala, no nedokázala dosiahnuť inými produktami. Má veľmi ľahké zloženie na vodnej báze z ryžových otrubov, preto pleť nezaťažuje a krásne sa vstrebe po pár minútach. Nenecháva žiadny mastný film, ani nepríjemný pocit, zato však pleť krásne zhydratuje a občasné šupinky zo suchých miest na pleti mi po pár dňoch úplne zmizli. Krém používam rovnako, ako aj sérum každý deň ráno aj večer a na ich aplikáciu sa doslova teším.



Spolupráca s Korejská krása
10% zľava na celý nákup s kódom MISKA10
 

 

Žiadne komentáre