AKO NA LÍČENIE POD RÚŠKO


Konečne sme sa dočkali uvoľnenia opatrení a minimálne vo vonkajších priestoroch sme oslobodení od nekonečného nosenia rúšok. Moja pleť opäť začína dýchať a ja jej venujem viac pozornosti nie len čo sa starostlivosti týka, ale doprajem jej už aj kúsok dekoratívnej kozmetiky.

 Líčenie očí bola teraz asi jediné možnosť, ako sa "skrášliť", keďže zbytok tváre sme mali neustále prekrytý. Oči teda nie sú moja silná stránka, nie len z toho dôvodu, že mám nie práve ideálny tvar oka a "rozloženie" viečka, ale očné tiene, mi dlho nedržia. Po pár hodinách sa mi v záhyboch viečka úplne zmaže tieň a nevyzerá to práve najlepšie. Preto som sa rozhodla vyskušať podkladovú bázu Rimmer London Magnif´Eye z eshopu El nino, ktorá by mala očný tiež zafixovať na mieste a zamedziť nejakému zlievaniu. Výsledok po vyskúšaní bol síce o niečo lepší, ako bez, alebo opäť žiadna sláva. Osobne si však myslím, že chyba bude v mojom viečku, pretože mi príde o čosi mastnejšie, než zbytok tváre a práve preto mi očné tiene nechcú dobre držať.

 

 

Rúška však stále neopustili naše tváre úplne a ešte sa tomu zrejme istý čas nevyhneme. Preto pokiaľ sa chceme líčiť, je potrebné zvoliť vhodné produkty, ktoré nám neostanú otlačené na spomínaných rúškach a nerozmažú sa nám na tvári, ako Jokerovi z toho strašidelného filmu. Ja som si z toho dôvodu vybrala ďalšie odtiene už vyskúšaného rúžu Stay Matte od Rimmel London, ktoré som vám dávnejšie ukazovala pri mojom dennom make up-e. Tak, ako prvý odtieň, ktorý som používala, aj všetky ostatné sú rovnako výborné. Rúž pekne drží na perách, bez problémov zvládne jedenie, či pitie počas dňa, pery nijak extrémne nevysúša a vy ho môžete nosiť pokojne celý deň. V prípade nejakého drobného nedostatku ho môžete pokojne pretrieť "novou" vrstvou rúžu, ktorá sa s tou pôvodnou prepojí a nebude sa zhlukovať ani droliť z pier. Ja som si zaobstarala rovno 5 najvýraznejších odtieňov, ktoré v ponuke boli a ani tie ma nesklamali. Pigmentácia je krásna, tak ako som očakávala a občasné prekrytie rúškom mi nerobí žiaden problém. A pri pomere cena a kvalita jednoznačne niet čo dodať. Za málo peňazí, dostanete veľmi veľa muziky a to je to, čo určite každá z nás chce.

 

 A čím najlepšie aplikovať make up? No predsa štetcom. Túto novinku (aj keď to celkovo novinka nie je, ale v mojej kozmetickej taštičke sa objavila až teraz) v podobe štetcov na make up, som popravde nikdy neobdivovala. Prišla mi ako blbosť, nevedela som si  s tým predstaviť pracovať a ani ma to najskôr nelákalo vyskúšať, až som sa predsa spamätala. Tak, ako som kedysi zatracovala hubky na make up a zistila som, že sú skvelé na aplikáciu full, glam make upu, ktorý sa musíte poriadne zapracovať, aby vydržal na rôznych oslavách, či svadbe celý deň, tak som prišla aj na využitie týchto štetcov. Vyhovujú mi na aplikáciu každodenného make upu, ktorý sa dá ľahko rozpracovať a čo je hlavné, nemusíte si zašpiniť ruky. To je fakt niečo, čo pri líčení neznášam. Nepotrebujem poskytovať odtlačky prstov a preto nevidím dôvod, aby som mala zalezený make up vo všetkých "škárach" prstov pokiaľ nepotrebujem, od čoho ma štetec uchráni. Tieto štetce od Real Technique majú veľmi veľa pozitívnych recenzií a už sa im ani nečudujem. Štetinky sú krásne jemné, so štetcami sa jednoducho pracuje a maju krásny (matný) elegantný vzhľad. Preto, ak niektoré váhate a veľmi sa vám štetce na aplikáciu make upu nepozdávajú, vyskúšajte ich a spravíte si názor samé a obľúbite si ich rovnako, ako ja.

 


 Bonnet.ka

 
Spolupráca s El nino

 

Žiadne komentáre