JE TO VONKU, DENNÍK Č.5

Konečne je to tu. Ten deň, kedy sa chystám Marekovi oznámiť, že čakáme bábätko. Celé som si to naplánovala a dúfam, že sa môj plán podarí a zvládnem to aj tajne zdokumentovať. To či sa mi to podarilo, už zrejme asi viete a videli ste to na Instagrame, no ak nie, môj plán je nasledovný.

Ak by som mu túto novinku oznámila hociktorý random deň, asi by tušil, že sa niečo deje a ani neviem, ako by som mu to povedala. Preto som chcela čakať s prekvapením do narodenín, no keďže viem, že to dovtedy nevydržím, výročie svadby je na to ideálny moment. Nič zrejme nebude tušiť vopred a bude si myslieť, že mám pre neho bohvieaký darček na výročie. Chcela by som mu teda pripraviť krabičku s detskou čiapočkou vo vnútri, pod ktorou bude fotka nášho bábätka na ultrazvuku. Celé by som si to chcela nenápadne natočiť, takže dúfam, že sa mi podarí mobil "ukryť" a tento náš moment zdokumentovať. 

28.6.2022 Je utorok večer a ja čakám kedy príde Marek z práce. Ešte predtým potrebujem umiestniť telefón tak, aby som to vedela celé nenápadne natočiť a aby bolo niečo aj vidno. Srdce mi bije o život a ja sledujem, kedy doma zaparkuje auto, ktoré prišlo ešte dokonca o niečo neskôr, ako by normálne malo. Otvárajú sa dvere a Marek s radosťou vchádza do obývačky po celom dni z práce s kyticou kvetov, črepníkom s novým kvietkom a detským šampanským (broskyňové, to mimochodom milujem). Síce ešte nevedel, že som tehotná no už niekoľko mesiacov som obmedzila alkohol, tak ma ani nepokúšal klasickými bublinkami. Ešte predtým, než sa stihol z práce prezliecť a behať doma v gatiach (to by na videu nebolo asi najlepšie) som mu dala darček aj ja. Po otvorení krabičky a vybratí "krycej" vrstvy mu hneď svitlo, čo za fotku som mu tam dala a ja som hneď spustila more sĺz. Samozrejme sa veľmi tešil aj Marek, no nezabudla som mu pripomenúť, aby túto našu novinku v žiadnom prípade nikomu nevytáral, keďže okrem neho to stále nikto nevie a snáď dlhú dobu ani nebude, pre naše spoločné dobro.


Bonnet.ka

Žiadne komentáre