TEHOTENSTVO NIE JE SRANDA

Tehotenstvo je krásne, ba čo až najkrajšie obdobie v živote ženy. No myslím si, že okrem mňa, by malo k týmto slovám námietky hneď niekoľko mamičiek, ktoré si týmto všetkým muselo prejsť, preto keď počujem slová, ako najkrajšie obdobie v živote ženy, oblieva ma studený pot.

Takéto niečo môže vysloviť buď chlap, žena ktorá tehotná ešte nebola, alebo človek, ktorý tehotný už bol, no buď to bolo veľmi dávno, alebo prežíval bezproblémové tehotenstvo a pôrod, na ktorý si už ani nespomína.

 

Ak by sa ma niekto dnes opýtal, či by som chcela ešte ďalšie bábätko, z fleku by som momentálne povedala, že nie. Posledný mesiac prežívam asi najhoršie obdobie v mojom živote, či už z psychickej alebo fyzickej stránky a chcem, aby to už bolo čo najskôr iba v útržkách spomienok. Keď by som ale tento mesiac úplne vymazala, nemala som sa doteraz na čo sťažovať. Ak by sa neudiali posledné dni, mala som takmer ukážkové tehotenstvo, na ktoré by som mohla spomínať s radosťou. Práve na takéto chvíle, ktoré by som si chcela uchovať, tu mám pamätnú knihu V plienkach. Už od začiatku tehotenstva som chcela mať nejakú pamiatku, ktorá by mi čakanie a prvé mesiace s našim bábom pripomínala. Preto som začala písať aj tehotenské blogy, no keďže žijeme v "digitálnej" dobe, chcela som mať aj nejakú hmotnú spomienku.

 

V plienkach je ten druh knihy, o ktorom som najskôr ani nevedela. Väčšina detských spomienkových kníh je v gýčových modrých alebo ružových farbách s infantilnými obrázkami a nevkusným prevedením. Táto kniha je ale presný opak. Krásne elegantné prevedenie v bielej farbe s knižnou väzbou umožní mamičkám si svoje spomienky prispôsobiť vlastným preferenciám. Množstvo strán s pripravenými kapitolami dáva možnosť uchovať si spomienky od prvých dní tehotenstva až po prvý rok bábätka. Strany môžete vyplniť kratším textom s doplnením vlastných fotiek, alebo rozsiahlejších spomienkových príbehov, presne tak, ako sa to bude páčiť vám. Keďže je knižka univerzálna, bez toho aby ste si museli vybrať, či chcete dievčenskú alebo chlapčenskú verziu, bude vhodným darčekom pre každú maminu/maminu čakateľku, ktorá si do nej zapíše hlavne tie pekné spomienky, ktoré si bude chcieť neskôr pripomenúť a odovzdať svojmu dieťatku.


Bonnet.ka

Spolupráca s V plienkach

Žiadne komentáre