NA DOBRÉ SA ČAKÁ...


...a to doslova. Na tento náš svadobný dokument sme si teda riadne počkali a po vyše polroku sme sa predsa aj dočkali a tak si ho môžete pozrieť s nami.

Ako už možno viete, náš svadobný deň bol tak trošku iný, netradičný a prebiehal naozaj zaujímavo. Celý jeho „dej“ som vám už spomínala v článku TU, tak ak ste ho nepostrehli, šup si ho prečítať. Nechýba tam množstvo fotiek, ktoré to zdokumentovali, zopár mojich svadobných šiat, naše dva obrady, program a mnoho ďalšieho.

Vráťme sa ale späť k nášmu svadobnému videu. Prvý krát keď sme ho pozerali, so zatajeným dychom sme len čakali, čo sa kde objaví a boli sme teda aj pár krát prekvapení. Keďže sme počas celého dňa neboli spolu, nevedeli sme, čo ten druhý bez nás povedal a čo povedať radšej nemusel. Takže sa o nás dozviete možno niečo nečakané, uvidíte aj Marekov kiks, moje prekecnutie, nášho Montyho, ktorý samozrejme nesmel ani v tento deň chýbať a strávil s nami na Domaši tie najdôležitejšie okamihy našich životov a veľa iného. Tak si teda pripravte popcorn, začíname...


Pre lepšie zobrazenie na telefóne otoč displej alebo klikaj na link: YouTube  

Náš deň bol neopísateľný a jedinečný, tento jeho krátky zostrih som už videla zopár krát a stále si ho s radosťou pozriem opäť. Vždy ma zahreje pri srdiečku, keď si aj vďaka týmto záznamom spomeniem na našu svadbu a na tvári sa mi hneď objavuje úsmev. Ďakujeme za to, že sme okolo seba mali tých najlepších ľudí, ktorí sa podieľali na tom, aby náš deň D bol nezabudnuteľný a tým najlepším a najkrajším, aký len mohol byť.


Video: Martin Krestian Documentary

Žiadne komentáre