SVADOBNÉ PRÍPRAVY


Dala som si "predsavzatie" podeliť sa s vami s vami o nejakú novinku, prípade info ohľadom našej svadby, tak je to tu.
Ako prvé s čím prídu pozvaní hostia do kontaktu, sú svadobné oznámenia. Keďže si o sebe dovolím tvrdiť, že patrím k tým šikovnejším a kreatívnejším ľuďom a dokážem si veľa vecí vyrobiť alebo navrhnúť sama, máme to asi (určite) v rodine, inak to nebude ani v prípade našej svadby. Prvotinky v podobe dizajnu našich tlačovín spod mojich rúk sú už na svete a tak môžem vymýšľať a tvoriť ďalej. Čo sa týka grafickej stránky a technických záležitostí, tie mi "doťukne" ocko a spolu tak dotvoríme ďalšie tlačoviny. Finálny vzhľad si už ale do svadby nechám pre seba, aby aj niektorí z vás, našich hostí, boli prekvapení, no určite po svadbe pripravím článok, kde vám všetko, čo by vás mohlo zaujímať ukážem.


Keď už som spomínala tie výhody, tou najväčšou je asi to, že máme salón, konkrétne svadobný Salón Bonnet, takže o "problém" menej a tým pádom šaty, už vybraté. Občas sa ma niekto spýta, či sa nebojím, že dovtedy nájdem lepšie, alebo krajšie, no keď si spomeniem, ako to bolo v prípade stužkovej, svadba je síce dôležitejšie udalosť, ale je to porovnateľné. Svoje stužkárske šaty mi viseli v skrini taktiež rok vopred a ani som nerozmýšľala, nad tým zmeniť ich. Akoby by moja mamka povedala, keď si raz niečo zaumienim a rozhodnem sa, stojím si za tým. Špekulovať budem už len s detailmi a potom párať ako teraz 😅. (Takže ak by ste si chceli vybrať u nás, kliknite TU a do konca mesiaca vás čaká super zľava na tie vaše vysnívané svadobné, či spoločenské šaty.)  


Inšpirácie ako asi všetci čerpám z internetu a hlavne Pinterestu, no pri šatách tomu tak nebolo. Jednak, nájsť si nejakú konkrétnu predstavu nie je vždy najlepšie, pretože daný model je nafotený na profesionálnej modelke, ktorá je vhodná iba pre tie „jedny“ šaty a tak ako sadnú jej nemusia vám a naopak. V konečnom dôsledku je dosť možné, že tú vašu predstavu ani nikde nezoženiete, pretože ste ich náhodou našli len v časopise a boli iba nejaký módny výstrelok návrhára. Preto vám môžem len poradiť a to skúšať, skúšať a skúšať všetko čo sa vám páči. 😊 

 Keďže mamku mám okrem iného aj šikovnú šperkárku, s doplnkami nebude žiaden problém, už len si vybrať. V tomto prípade teda vymýšľať môžem a takmer všetko mi dokáže vytvoriť. Rôzne náušnice, náramky, ale aj ozdoby do vlasov, to všetko som vám spomínala aj v  TOMTO článku, ak ste ho náhodou nevideli.  Original Bonnet


A teraz príde najväčší kameň úrazu čo sa týka svadby, tanec. Neznášam tanec! Ani možno nie tak neznášam tanec ako taký, ale to keď ja mám tancovať. Tak ako niekto napríklad nerád nosí krátke nohavice alebo sukne, lebo sa v tom necíti dobre a má pocit, že všetci naňho pozerajú, tak ja nerada tancujem. Proste je to blok a veľa ľudí to nechápe, napríklad ani Marek a mňa to veľmi mrzí. Mám pocit akoby na mňa stále niekto pozeral, ja sa cítim trápne a preto sa nedokážem "uvoľniť". Áno je mi jasné, že všetci majú na háku ako pri tom vyzerám a čo vystrájam, no ja mám taký pocit, že v tom momente všetci sledujú mňa. A kvôli tomu sa dostávam k môjmu problému. Svadba! Čo potom? Viete si predstaviť nevestu, ktorá netancuje a bojuje so všetkými, ktorí chcú s ňou trsať? No ja tiež nie, takže veľmi rada privítam tipy od vás ako túto moju fóbiu, áno presne tak by som to nazvala, prekonať.




1 komentár