BUDEME SA BRAŤ


Niektorí už možno tušíte, niektorí viete a iní vôbec nie, no Marek a ja chystáme svadbuÁno, bude síce až budúci rok, no pre mňa je to UŽ budúci rok. Raz darmo, keď chcem mať všetko čo najviac tip-top, musíme začať plánovať a vymýšľať hneď, pretože ako sa hovorí, už včera bolo neskoro a u mňa ako detailistky to platí celkom presne. Jednou z výhod v mojom prípade je to, že presne viem čo chcem a ešte presnejšie čo rozhodne nechcem. V tom si myslím, že sa s Marekom celkom zhodneme, tak uvidíme ako to nakoniec celé vypáli.


Možno mi to neuveríte, ale nikdy som nepatrila k typom dievčat, ktoré už odmalička majú presnú predstavu o svadbe. Šaty, miesto, výzdoba a ďalšie dôležité, či menej dôležité veci som si dopredu nevymýšľala, veď aj kvôli čomu. Všetko sa za ten čas zmení a je to zbytočne skoro. Od kedy už máme vybratý termín svadby, začala som si postupne hľadať inšpirácie a ukladať kadejaké obrázky, ktoré ma zaujali a tak pomaly začínam tvoriť a postupne vám budem moje nápady ukazovať.


Svadba patrí k jedným z dosť nákladných udalostí a po tom, čo sme si to už aj približne spočítali, je rozpočet jedným z hlavných strašiakov. Svadobné agentúry, svadobný servis, svadba na kľúč.... Jednoducho to nie je nič pre mňa. Neviem si predstaviť, žeby moju svadbu organizoval niekto iný, alebo žeby sa mi do toho niekto miešal. Preto popravde ani pozvaní, respektíve nepozvaní hostia zväčšia nemajú predstavu kde a ako to bude celé prebiehať. Ja a Marek sme sa na tom zhodli a keďže je to naša svadba, bude to po našom. V tomto sa nehanbím povedať, že som sebec a keďže to pôjde "z nášho vrecka", my rozhodneme, ako to chceme a všetci ostatní sú "len" hostia. Áno, chceme aby sa všetci cítili čo najlepšie a mali nezabudnuteľný zážitok, ale my sme tí, ktorí na to budú spomínať navždy a tí, ktorí to už majú za sebou si to taktiež zariadili podľa svojich možností a schopností.






Žiadne komentáre