BLOGGERMEET VOL. 3



Piatkový mikulášsky podvečer sa niesol v znamení ďalšieho, v poradí už tretieho, BloggerMeetu.

Opäť sme stavili na nový priestor konania akcie a „usídlili“ sme sa v krásnej útulnej kaviarni Bolge v Košiciach, kde si mohli dievčatá pochutnať na káve, či výbornom čaji alebo limonáde. Privítali sme vyše 20 pozvaných blogeriek a dokonca sa o nás dozvedeli aj blogerský páni, ktorých naše podujatie zaujalo. Po tom ako sme sa nazbierali do plného počtu, čakal nás zaujímavý program.


Ako prvý sa predstavil Google tréner Tomáš Popovič, ktorý porozprával niečo viac o SEO a vedení blogu, o tom na čo sa zamerať a ako správne písať. Nevyhol sa ani niekoľkým otázkam, ktoré baby zaujímali a odovzdal veľmi cenné informácie pre blogerky.


Po teoretických informáciách, nasledoval uvoľnenejší workshop, ktorý sa konal pod vedením skúseného fotografa Peťa Čontoša. Ten nám okrem tipov ako fotiť a čím si pomáhať, ukázal aj praktické využitie týchto rád. Dievčatá si hneď mohli aj jeho triky otestovať a vyskúšať si, ako fotiť po tme so svetielkami. Rovnako sa ani jemu nevyhli zvedavé otázky od blogeriek, ktoré zaujímalo, ako si nastaviť fotoaparáty pre rôzne druhy fotení a následne úprava snímkov v editačných programoch.


Ako posledný, no nie menej dôležitý, nás čakal krst toho najhlavnejšieho a to knižky pre nás blogerov. Tvorba úspešného zarábajúceho blogu, je niečo čo tu ešte nebolo. Hoci som si túto prvotinku na našom trhu nestihla ešte celú preskúmať, už teraz sa teším čo inšpiratívne a zaujímavé sa v nej dočítam. Nachádzajú sa v nej cenné informácie od vyše 40 autorov, medzi ktorými nesmú chýbať tí najpovolanejší a to blogeri a blogerky zo Slovenska a Čiech a ako krstná mama tejto knižky bola oslovená Linda, ktorú určite pozná každý ako Lapkinn.


Na záver po všetkých „oficiálnych“ častiach večera, nasledoval Secret Santa, kedy si sme si s babami vymenili prinesené vianočné darčeky a každá z nás si ešte od nášho sponzora Avon, odniesla štedrý balíček, plný kozmetiky, ktorý vám neskôr predstavím. Nesmiem sa však zabudnúť poďakovať ani Hanke, Nicol a Viki, s ktorými sme tento BloggerMeet opäť zvládli zorganizovať myslím si, že na výbornú a už čoskoro začneme pracovať na tom nasledujúcom.    

Žiadne komentáre